Popüler Analist 3 Altcoin İsmi Verdi: Patlayıcı Ralli Yapabilirler!

Kripto para piyasasının gündemini bugünlerde spot Ethereum ETF belirliyor. SEC’in onay vereceğine yönelik ihtimalin artmasıyla lider altcoin güçlü bir ralli yaptı. Bu sırada piyasa da onu takip etmeye çalıştı. Şimdilik bu heyecan yatışsa da analistler bazı tokenlerin patlayıcı ralliler için hazırlandığını söylüyor. Piyasanın yakında takip ettiğini bir analist, lider altcoin rakibinin yüzde 230’dan fazla patlayıcı bir ralli yapacağını tahmin ediyor. Analist ayrıca potansiyeli yüksek 2 altcoin ismi veriyor.

Analist Solana için yeni zirveler öngörüyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, spot Ethereum ETF bu haftaya damga vurdu. Son gelişmelerin ardından Ethereum 4 bin dolar sınırına kadar güçlü artış kaydetti. Bununla birlikte Ethereum’un güçlü rakibi Solana’nın performansı zayıf kaldı. Ancak, Inmortal takma adlı popüler analist, Solana’nın yaz sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşacağını öngörüyor. Bu bağlamda analist, “1. Yaz sonuna kadar yeni ATH. 2. Döngünün zirvesi 400-600 dolar civarında.” diyor.

Kaynak: Inmortal

Grafiğine göre analist, Solana’nın yeni ATH’lere doğru diyagonal direnci kırmadan önce konsolide olacağını öne sürüyor. Bu arada Solana, 2021 Kasım yaklaşık 260 dolarlık ATH’sine ulaştı. SOL, son 24 saatte %1,2 düşüşle yazı sırasında 176,5 dolardan işlem görüyordu.

Inmortal, FLOKI’den güçlü bir hamle bekliyor!

Analist ayrıca, Ethereum’un haftayı başlatmak için yaptığı rallinin meme coinler Pepe (PEPE) ve Floki’yi (FLOKI) muhtemelen daha yükseğe taşıyacağını söylüyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

ETH’nin hareketlenmesi altcoinlere de hareket etmeleri için serbest bir el veriyor. PEPE iyi takip ediyor ve FLOKI’nin de yakında hareket etmesi çok muhtemel. Bilirsiniz, bulaşma, kas hafızası.

Kaynak: Inmortal

Grafiğine göre analist, Floki’nin mevcut değerden %52’den fazla bir kazançla 0,000340 dolar çıkacağını öne sürüyor. Bu arada Floki, son 24 saatte yaklaşık %1,24 artışla yazı sırasında 0,000229 dolardan işlem görüyordu.

LINK tahmini: Altcoin için ufukta 28 dolar var!

Son olarak analist, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e (LINK) bakıyor. Analist, LINK’in üç günlük grafikte destek olarak 16 doları tutarsa 28 dolara doğru ilerlediğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, “16 doların üzerinde kabul görürse denizciler göndermeye hazır.” diyor.

Kaynak: Inmortal

Bu arada LINK yazı sırasında 16,72 dolardan işlem görüyordu. Altcoin günlük grafikte zayıf kalsa da haftalık grafiğinde %20’nin üzerinde kazanç elde etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir