CANLI | Galatasaray 1-0 Antalyaspor

Trendyol Süper Lig’in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray ile Bitexen Antalyaspor ile karşılaşıyor. RAMS Park’ta oynanan müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor. Mücadele beIN Sports 1 ve TOD dijital platformundan canlı yayınlanıyor.

Hafta arasında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşan ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de liderlik koltuğunu korumak için sahaya çıkacak. Ligde geride kalan 26 müsabakada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, 69 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde lider girdi. Sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliği aldığı haftada Galatasaray taraftarı önünde Antalyaspor’u mağlup ederek koltuğunu korumak istiyor.

Antalyaspor ise geride kalan 26 mücadelede 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan aldı. Akdeniz temsilcisi, haftaya 7. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya’da yapılan maçı sarı-kırmızılılar 2-0 kazanmıştı.

İlk 11’ler

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Carlos Vinicius.

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Ufuk, Streek, Saric, Larsson, Buksa.

Maçtan önemli anlar

12′ GOL | Penaltıda topun başına geçen Kerem kendi sağına doğru düzgün bir vuruşla topla kaleciyle ayrı köşelere gönderdi.

11′ Ve penaltı. Abdülkadir Bitigen pozisyonu izledikten sonra penaltı kararını verdi.

10′ Pozisyonun devamında ceza sahası dışında topla buluşan Tete ceza sahasına girerken yerde kaldı. Hakem şu anda VAR ile görüşme halinde..

9′ Mertens’in kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.

7′ Sağ kanattan ceza sahasına giren Kerem Demirbay pasını Barış’a verdi fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

5′ Sander van de Streek’in pasında sol kanatta topla buluşan Güray ortasını açtı ancak Buksa hava topu mücadelesinde Nelsson’a faul yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir